Новини

Ресурсні центри для неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи
24 Липня 2024
Під час міжрегіонального круглого столу, який пройшов у змішаному форматі 18 липня 2024 року, представники трьох регіональних ресурсних центрів Півдня України презентували свій досвід підтримки місцевого неурядового сектору в умовах повномасштабної війни. Майданчик для обговорення досвіду було організовано в Татарбунарській громаді Одеської області, представники якої активно користувались послугами ресурсних центрів та висловили бажання створити подібний хаб для громадських активістів та волонтерів.
У Вознесенську обговорили потреби місцевого неурядового сектору в умовах війни
22 Липня 2024

У місті Вознесенськ Миколаївської області 19 липня 2024 року відбувся круглий стіл з обговорення стану та потреб місцевого неурядового сектору в умовах повномасштабної війни.

Захід проведено Вознесенським ресурсним центром, який працює на базі громадської організації «Агентство економічного розвитку» за підтримки Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України».

Конкурс на закупівлю Дитячого (Ігрового) комплексу
19 Липня 2024
ГО «Агентство економічного розвитку» (далі - Організатор) в межах реалізації грантової ініціативи «Парк для всіх», яка впроваджуватиметься у Вознесенській міській територіальній громаді Миколаївської області
Форум «Відновлення на Миколаївщині: реалізація, проблеми й перспективи»
18 Липня 2024

У місті Вознесенськ Миколаївської області 18 липня 2024 року пройшов форум «Відновлення на Миколаївщині: реалізація, проблеми й перспективи», який організовано спільно Вознесенською міською радою та ресурсним центром для місцевого неурядового сектору, який працює на базі громадської організації «Агентство економічного розвитку» за підтримки Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України».

У Вознесенській громаді обговорять актуальні потреби місцевого неурядового сектору в умовах війни
16 Липня 2024
У місті Вознесенськ Миколаївської області 19 липня 2024 року відбудеться круглий стіл з обговорення стану та потреб місцевого неурядового сектору в умовах повномасштабної війни. Захід проводить Вознесенський ресурсний центр, який працює на базі громадської організації «Агентство економічного розвитку» за підтримки Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України». 
1 2 3 4 5
м. Вознесенськ, вул. Пушкінська,3/35

+38(05134)3-22-50
  
+38(098)333-22-50
  
+38(099)333-22-50